6932220710,6972116718 Στούπα, Καρδαμύλη, Μεσσηνίας watergas1@yahoo.gr
hero image
 
ΘΕΡΜΑΝΣΗ
Water & Gas | Υδραυλικός - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Καρδαμύλη Μεσσηνίας

Η θέρμανσης είναι πολύ σημαντική για κάθε χώρο, ειδικά τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Η εγκατάσταση θέρμανσης ενός κτιρίου είναι το σύνολο των συσκευών, αυτοματισμών κλπ., που απαιτούνται για την παραγωγή θερμικής ενέργειας στους χώρους ενός κτιρίου.

Η επιχείρησή μας “Water & Gas” η οποία βρίσκεται στην Μεσσηνία και πιό συγκεκριμένα στο Καρδαμύλη, παρακολουθώντας όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο των υδραυλικών εργασιών σας παρέχει όλες τις απαραίτητες εργασίες για τη σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεων θέρμανσης του χώρου σας, είτε αυτός είναι οικιακός είτε επαγγελματικός.

Είτε πρόκειται για εγκατάσταση θέρμανσης με χρήση πετρελαίου είτε εγκατάσταση θέρμανσης με χρήση φυσικού αερίου, η έμπειρη ομάδας, διαθέτει την απαιτούμενη τεχνογνωσία και την πείρα για να σας δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 

 
 
ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 Εγκατάσταση - Επισκευή - Αντικατάσταση καλοριφέρ
 Εγκατάσταση αυτόνομης και κεντρικής θέρμανσης
 Αντικατάσταση κυκλοφορητή
 Αντικατάσταση παλαιού καυστήρα - λέβητα
 Εγκατάσταση - Επισκευή - Αντικατάσταση  λεβήτων
 Εγκατάσταση - Επισκευή - Αντικατάσταση  Καυστήρα
 Εγκατάσταση - Αντικατάσταση - Επισκευή μπόιλερ
  Τοποθέτηση αντλίας θερμότητας
 

 
 
ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
Το φυσικό αέριο αποτελεί νέα εναλλακτική πηγή ενέργειας η οποία προσφέρει αυξημένη ενεργειακή απόδοση και ταυτόχρονα μικρότερο κόστος προμήθειας σε σχέση με το ηλεκτρικό ρεύμα και τα υγρά καύσιμα.

Η χρήση του φυσικού αερίου σε όλους τους τομείς της κατανάλωσης, σε οικιακή, επαγγελματική και βιομηχανική χρήση, προσφέρει αναρίθμητα οφέλη στο χρήστη, μερικά από αυτά είναι: Οικονομία, Ακρίβεια στη μέτρηση και χρέωση μετά την κατανάλωση, Μειωμένο κόστος συντήρησης συσκευών & Φιλικότητα προς το περιβάλλον
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό:
 Εγκαταστάσεις συστημάτων φυσικού αερίου
 Τοποθετήσεις επίτοιχου λέβητα
 Μετατροπές συστημάτων θέρμανσης πετρελαίου σε φυσικού αερίου
 Επισκευές - Συντηρήσεις συστημάτων φυσικού αερίου
 
Χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά, σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Εμπιστευτείτε την εμπειρία και τη γνώση μας. Οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας μπορούν να σας εξηγήσουν τους λόγους.
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας όπου και αν βρίσκεστε στο Καρδαμύλη και όλη την Μεσσηνία.